menu

Schets van een nabije toekomst 

'Complotdenkers' schetsen een toekomst waarin de gehele mensheid op draconische wijze in zijn vrijheid wordt beknot. De pandemie van het coronavirus zou een alibi vormen om maatregelen in te voeren, die onder normale omstandigheden ondenkbaar zouden zijn.

Klik hieronder op > voor meer info


Plandemic movie

Dr Judy Mikovits werkt aan een film met de naam Plandemic

De mensheid wordt geteisterd door een dodelijke pandemie. Mensen worden gearresteerd omdat ze in de oceaan surfen en mediteren in de natuur. Naties storten in. Honger leidt voedselrellen. De media hebben zoveel verwarring en angst veroorzaakt dat mensen smeken om redding middels een spuit. Superrijke octrooihouders dringen aan op wereldwijd verplichte vaccins. Iedereen die weigert te worden geïnjecteerd met experimentele gifstoffen, mag niet reizen, wordt uitgesloten van onderwijs en mag niet werken. Nee, dit is geen samenvatting voor een nieuwe horrorfilm. Dit is onze huidige realiteit.

Laten we teruggaan naar hoe we hier zijn gekomen …

In de vroege jaren 1900 kocht de eerste miljardair van Amerika, John D. Rockefeller, een Duits farmaceutisch bedrijf, dat later Hitler zou helpen om zijn op eugenetica gebaseerde visie te implementeren door chemicaliën en vergiften voor de oorlog te produceren. Rockefeller wilde de concurrenten van de westerse geneeskunde uitschakelen, dus diende hij een rapport in bij het Congres waarin hij verklaarde dat er te veel dokters en medische scholen in Amerika waren, en dat alle natuurlijke geneeswijzen onwetenschappelijke kwakzalverij waren. Rockefeller riep op tot standaardisatie van medisch onderwijs, waarbij alleen zijn organisatie in de VS licenties voor medische scholen mocht verlenen. En zo begon de praktijk van immuunonderdrukkende, synthetische en giftige medicijnen. Toen mensen eenmaal afhankelijk waren geworden van dit nieuwe systeem en de verslavende drugs die het bood, schakelde het systeem over op een betaalprogramma, waardoor levenslange klanten voor de Rockefellers werden gecreëerd. Momenteel is een medische fout de derde belangrijkste doodsoorzaak in de VS. Het geheime wapen van Rockefeller tot succes was de strategie die bekend staat als ‘probleem-reactie-oplossing’. Creëer een probleem, laat het uitgroeien tot grote proporties en bied vervolgens een vooraf geplande oplossing. Klinkt bekend?

Flits vooruit naar 2020 …

Ze noemden het COVID19. Onze leiders van de wereldgezondheid voorspelden dat miljoenen zouden sterven. Het leger werd ingezet. Er werden geïmproviseerde ziekenhuizen opgericht om te zorgen dat ze een enorme stroom patiënten aankonden. Er werden massagraven gegraven. Angstaanjagende nieuwsberichten, overal mensen die onderdak zochten om contact te vermijden. Het plan ontvouwde zich met duivelse precisie, maar de meesters van de pandemie onderschatten één ding … de mensen. Medische professionals en doorslag burgers delen online cruciale informatie. De opperheren van de grote tech-bedrijven hebben bevolen dat alle afwijkende stemmen het zwijgen worden opgelegd en verbannen, maar ze zijn te laat. De sluimerende massa wordt wakker en beseft dat er iets niet klopt. Quarantaine heeft het ontbrekende element opgeleverd: tijd. Plots heeft onze overwerkte burger voldoende tijd om zelf op onderzoek uit te gaan. Als je het eenmaal ziet, kun je het niet meer niet-zien.


Opsomming van nieuwe technieken, maatregelen en fenomenen, waar we mee te maken krijgen:

ADHD - AI - angstcultuur - autisme - CO2 - censuur - controle - corruptie - deep state - desinformatie - diepe staat - digitale munt - dystopie - EMS - eugenetica - extremisme - geboortebeperking - gezichtsherkenning - hongersnood - implantaten - klikcultuur - klimaatverandering - kunstmatige intelligentie (AI) - lockdown - microchips - massa - mind control - nanobots - nanochips - nanodust - natotechnologie - onvruchtbaarheid - quantum tatoeage - robots - satelieten - slimme auto - smart dust - smart grid - social credit - syntetisch voedsel - technocratie - vaccin - vaccinatie - zelfsturende auto

Daartegenover staat:

bewustwording - Christus - enthousiasme - euritmie - gebed - gelatenheid - gezond verstand - grondsteenspreuk - kans - karma - keerpunt - lichtwortel - liefde - meditatie - Michael - vertrouwen - vrede - vrijheid in het denken -waarheid