menu

Actualiteit 

Feiten en achtergronden  

(Onderstaande tekst en links geven een tijdsbeeld van de eerste zes maanden van de Coronapandemie in het voorjaar van 2020)

We worden overspoeld door berichtgeving over 5G en het Coronavirus. Door de lockdowns wereldwijd krijgt men de indruk dat het bij Corona om een gevaarlijk virus gaat. Toch zijn er ook onafhankelijke onderzoekers die het tegendeel beweren.

Op deze website worden relevante thema's die de revue passeren toegelicht met een verwijzing naar bronnen. Hopelijk kan dit initiatief bijdragen aan waarheidsvinding en een gezonde oordeelsvorming.

Imke Jelle van Dam

In de tijdlijn (>) staan enkele belangrijke data.

Er bestaat een kans dat sociale media bij verschillende links elders in deze website waarschuwen dat het Fake News o.i.d. betreft of dat deze zijn verwijderd.


Uitgelicht ...

Brandbrief Corona Maatregelen

Via deze weg willen wij onze ernstige bezorgdheid uiten, voortkomend uit de gang van zaken de afgelopen maanden rondom de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus.

Wij, een grote groep artsen, menen dat de coronamaatregelen meer schade aanrichten dan goed doen. Wij roepen alle politici op om zelf, onafhankelijk en kritisch het beschikbare bewijs te beoordelen, ook die van andersdenkenden. Wij vragen politici openbaarheid van besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen.

Klik hier voor meer info >

(Deze rubriek wordt met enige regelmaat 'ververst')


Overzicht van thema's

Onderstaande doorkliklijst is op alfabetische volgorde