menu

Voormalig IC arts spreekt zich uit 

Gevonden op één bron op Facebook (17 mei 2020, graag fact checking!)

Jacob Nathan de Leeuwe, gepensioneerd arts, schrijft:


Lieve mensen,

Ik heb jaren als arts op de IC van het Academisch Ziekenhuis in Leiden gewerkt. De zieken die beademd worden evenals nu krijgen via de beademingsmachines lucht met virussen in hun longen en worden alleen maar zieker als de lucht in de IC niet razendsnel ververst wordt. Maar dat gebeurt nooit: de lucht is heel droog en het is er erg warm en de artsen en verpleegkundigen lopen dus ook groot gevaar. Er zijn er heel wat besmet en helaas overleden. Dit geldt überhaupt ook voor gesloten ruimten waarvan de ramen niet open staan en de lucht niet ververst wordt.

De lucht in ziekenhuizen maakt dus ziek!!! Het zijn zieke huizen!!## Als het niet nodig is mijdt dan ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen waar de verwarming staat te brullen ook in de zomer, de lucht droog is en de ramen dicht zijn!! Daarom vallen daar zoveel doden!!! En Rutte cs met zijn anderhalf meter economie laat zich bedotten door de RIVM en de WHO!!! Hoeveel COVID doden zijn er in India met 1,2 miljard mensen??? Duizend!!!!! Dit komt omdat deze mensen vaak in de open lucht zijn en de huizen geen ramen hebben en de lucht kan circuleren en geen aerosol vorming plaatsheeft van virussen. En in Nederland 6000 doden!!!!!!!!!!!!!!## En in Israël 250!!!!! Dat komt omdat er gecirculeerd wordt!!!!!!!!

Mijd dus vergaderruimtem in ziekenhuizen of elders, kerken en synagoges waar de ramen potdicht zitten en de verwarming aan is, ook in de zomer! Het is daar wachten op de dood en levensgevaarlijk!! Mondkapjes zijn onzin. want u beschermt niemand en niemand beschermt u.

Zorg ervoor in goed geventileerde ruimten te zijn, mijdt supermarkten die geen goede luchtcirculatie hebben.

Nog één bewijs: hoeveel corona doden in de overvolle vluchtelingenkampen op Lesbos??? Geen één!!! Waarom??? Omdat de mensen weliswaar dicht op elkaar zitten maar de lucht circuleert in de open tentenkampen.

Laat u niet door de EU, WHO, Rutte, van Dissel en paniekzaaier Osterhaus bedotten en kom in verzet tegen de dictatuur van de stupiditeit.

Jacob Nathan de Leeuwe, gepensioneerd IC arts